Przepis na : obiad
Faszerowane polędwiczki wieprzowe to propozycja na wykwintny, niedzielny obiad. Lubię połączenie sera pleśniowego i gruszek w każdej kombinacji, a delikatne polędwiczki nadają się do faszerowania idealnie. Jeżeli posiadacie patelnię żeliwną albo taką jak moja, która nadaje się do zapiekania to już wogóle pełnia sukcesu. Mało zmywania i efekt murowany. Zachęcam do wypróbowania przepisu. Faszerowane polędwiczki wieprzowe 2 polędwiczki wieprzowe 1 czerwona cebula 2 gruszki 115 g sera pleśniowego 2-3 łyżki masła rozmaryn... czytaj dalej...
Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni