Ostatnio sałatki często u mnie goszczą, więc dla urozmaicenia eksperymentuję ze smakami. Tym razem postawiłam na truskawki. Aby sałatka była sycąca dodałam ser pleśniowy Camembert. Do tego pomidorki, czerwona papryka i czerwona cebula. To wszystko na miksie sałat. Całość polana dipem na bazie octu balsamicznego, oliwy, soku z cytryny i ziół. Nie spodziewałam się, że całość wyjdzie taka pyszna, ale w istocie tak było. Truskawki pasują tutaj idealnie, więc nie rezygnujcie z nich. Składniki na 2 duże porcje. SKŁADNIK... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...