Przepis na : kolacja
Paszteciki z łososiem i chrzanem w cieście francuskim są nie tylko bardzo smaczne, ale również przygotowuje się je bardzo szybko. To idealna przekąska w przypadku niezapowiedzianych gości. Polecam podawać paszteciki z sałatką. Najlepiej z samym miksem sałat skropionym oliwą. Na 16 pasztecików. SKŁADNIKI 300 g surowego łososia 1 opakowanie (300 g) ciasta francuskiego 3 łyżki koncentratu pomidorowego 3 łyżki chrzanu 1 jajko 1 łyżka sezamu przyprawa do ryb, zioła prowansalskie, sól, pieprz, oregano WYKONAN... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...