Pasta jajeczno-twarogowa

Pasta jajeczno-twarogowa

Pasta jajeczno-twarogowa

Przepis na : śniadanie

Zamiast kupować pasty z całym mnóstwem konserwantów, warto zrobić je samemu. Możliwości jest dużo. Dzisiaj prezentuję szybką pastę z jajkiem i twarogiem. SKŁADNIKI 1 łyżka masła 4 jajka pęczek szczypiorku 200 g twarogu półtłustego 3 plasterki zielonego ogórka 1-2 łyżki jogurtu naturalnego przyprawy: sól, pieprz biały, zioła prowansalskie WYKONANIE Masło rozpuścić w garnuszku, wbić jajka, dodać część posiekanego drobno szczypiorku, posolić i podgrzewając na nie za dużym ogniu energicznie mieszać, aż do powstani... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Passions hobbies life

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.