Jeżeli szukacie sprawdzonej przekąski, to polecam ciasto francuskie z nadzieniem ze szpinaku i fety, z pieczonymi pomidorami i mozzarellą. Całość komponuje się rewelacyjnie, a przekąski przygotowuje się bardzo szybko. SKŁADNIKI 1 duże opakowanie ciasta francuskiego 200 g świeżego szpinaku 150 g sera feta 2 małe pomidory 1/2 kulki mozzarelli 2 łyżki kwaśnej śmietany 18% 1 jajko sól, świeżo mielony pieprz, oregano WYKONANIE Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 ° C. Blachę z wyposażenia piekarnika wyłożyć papie...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...