
Przepis na : śniadanie
Jajka goszczą na naszych stołach pod różnymi postaciami- na twardo, na miękko, sadzone, faszerowane czy po prostu jako jajecznica. Dziś zapraszam Was na pastę jajeczną. Pyszną i banalnie prostą w przygotowaniu i co najważniejsze idealną na każdą okazję. Zapraszam!!! Składniki: 8 jajek, pęczek szczypiorku, sól, pieprz, 2 łyżki majonezu Wykonanie: Jajka gotujemy na twardo. Następnie studzimy i obieramy. Ścieramy na tarce na drobnych oczkach. Dodajemy do nich posiekany szczypior i majonez. ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Uwielbiam gotować, piec i robić wszystko co jest z tym związane. Najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z kuchni. Każda wolną chwilę poświęcam na gotowanie. Działa to na mnie relaksująco, odprężająco pozwala mi zapomnieć o wszystkich moich smutkach.
Postanowiłam podzielić się z Wami moimi kulinarnymi osiągnięciami i dlatego powstał blog Passion-of-cooking. Oprócz tego chciałam zebrać wszystkie przepisy w jednym miejscu tworząc moją książkę kucharską;-)
Na łamach mojego bloga będziecie mogli śledzić moje kulinarne poczynania. Zachęcam również do próbowania moich przepisów.
Wszystkie przepisy, które zamieszczę będą przyrządzone przeze mnie a wypróbowane przez męża i przyjaciół;-)