Zapiekane szparagi w szynce parmeńskiej pod beszamelem
Zapiekane szparagi w szynce parmeńskiej pod beszamelem
Zapiekane szparagi w szynce parmeńskiej pod beszamelem to prosta i łatwa do przygotowania przystawka. W sezonie szparagowym obowiązkowo powinna znaleźć się w naszym menu! Inne pomysły na dania ze szparagami znajdziecie TUTAJ . Składniki /4 porcje/: 8 białych szparagów 8 zielonych szparagów 4 plastry szynki parmeńskiej Beszamel: 20 g masła 15 g mąki pszennej 200 ml mleka sól szczypta białego pieprzu szczypta gałki muszkatołowej Wykonanie: Szparagi umyć, osuszyć, usunąć zdrewniałe końcówki szparagów i ł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku
Autor
PasjaSmaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szparagi, szynka, przystawki, sosy, sos beszamelowy
Inne przepisy z Pasja Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję