Indyjski sos z kurczakiem i dynią
Indyjski sos z kurczakiem i dynią
Przepis na : obiad
Indyjski sos z kurczakiem i dynią z dodatkiem pikantnej pasty Madras marki Patak’s to bardzo rozgrzewające danie. Idealnie sprawdzi się jesienią i zimą, gdy o słonecznych dniach możemy tylko pomarzyć. Dodatek dyni sprawia też, że sezonowość dania została zachowana. Inne dania z dynią znajdziecie TU . Po inne smakowite inspiracje Patak’s zajrzyjcie TU . Składniki /4 osoby/: 1 podwójny filet z kurczaka 1/2 średniej dyni hokkaido 1 pudełeczko pikantnej pasty Madras marki Patak’s (70 g) 1 puszka p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku
Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
PasjaSmaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
dynia, kurczak, pasta, ryż, filet z kurczaka, obiad, kurczak z ryżem
Inne przepisy z Pasja Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję