Przepis na : kolacja
Długo zbieraliśmy się do przygotowania humusu, ale wreszcie się udało. korzystaliśmy z przepisu ze strony http://dziecisawazne.pl/jak-zrobic-hummus-niezwykla-paste-z-cieciorki Składniki: 20 dag suszonej ciecierzycy (namoczonej przez noc), 10 dag pasty tahini (zrobionej samodzielnie lub kupnej), 2 zmiażdżone ząbki czosnku, oliwa extra vergin, 2 łyżki soku z cytryny, woda źródlana, sól morska. Przygotowanie: Namoczoną wcześniej ciecierzycę odcedź i gotuj około 2 godzin na małym ogniu. Dodaj do niej łyżeczkę sol... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...