PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM

PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM

PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM

Przepis na : obiad

Moje dzieciaki nie przepadają za mięsem mielonym. Jednak podane w takiej formie ,,z oczkiem Minionka'' zjadają z wielką ochotą i zawsze proszą o dokładkę. Polecam nie tylko dla niejadków ; ) SKŁADNIKI: 0,5 kg wieprzowego mięsa mielonego 1 cebula 1 bułka 1 jajko 4 ugotowane jajka bułka tarta PRZYPRAWY:  sól, pieprz, ząbek czosnku, mielony kminek, przyprawa do mięs WYKONANIE: Bułkę zalewamy wodą lub mlekiem, cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy. Do miski wrzucamy mięso, wbijamy jajko, dodajemy przyprawy wg ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pani na deser

Autor

Karolina HollyKarolina Holly

Moją największą pasją jest pieczenie ciast, tortów oraz drobnych słodkości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, tarta, bułki, deser, desery, mięso mielone, placki, obiad, mięsa pieczone, mięso na obiad, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Pani na deser

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.