Pyszny domowy keczup z cukinii, który znajdzie wiele zastosowań w gotowaniu. Ten sos to nie tylko fantastyczny dodatek do kanapek, sprawdzi się również jako sos do gołąbków, do pizzy czy każdego innego dania, do którego używamy sosu pomidorowego. Przepisów na keczup z cukinii jest mnóstwo, zaleta tego jest to, że nie dodajemy do niego cukru. Słodyczy w tym sosie dodaje marchewka. Dzięki temu jest on dużo zdrowszy i zdecydowanie smaczniejszy. SKŁADNIKI: 1.5 KG CUKINII 2 CZERWONE CEBULE 500 G MARCHEWKI 5 ZMI... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni