Niezły pasztet

Niezły pasztet

Niezły pasztet

Domowy delikatny pasztet do smarowania. Szybki i prosty w przygotowaniu. Nadaje się na przystawkę podany wraz z kawałkami pieczywa, lub po prostu na zwykły codzienny posiłek. Do zrobienia takiego pasztetu wykorzystuję zazwyczaj słoninę mieloną do smalczyku, ponieważ zawiera ona dodatkowe mięso, które wzbogaca smak. Jeżeli chcemy aby pasztet był gęsty, dobrze dający się kroić w plasterki, dodajemy mniej bulionu maksymalnie 150 ml. Natomiast gdy chcemy aby pasztet był łatwy w rosmarowywaniu się na kanapki trze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PanGotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.