Paszteciki z kapustą i grzybami
Paszteciki z kapustą i grzybami
Paszteciki z kapustą i grzybami idealnie pasują do czerwonego barszczu. Przyrządziliśmy je na zabawę sylwestrową. Najczęściej po świętach zostaje trochę wigilijnej kapusty, warto ją wykorzystać do pasztecików. Pasuje idealnie. Składniki na ciasto: - 0,5 kg mąki - 40 g drożdzy - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka cukru - szklanka wody - 3 żółtka - 1/4 kostki margaryny Składniki na farsz: - 0,5 kg kapus... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pan i Pani Smith w kuchni
Autor
Małżeństwo
Jesteśmy młodym małżeństwem uczącym się gotować. Oboje lubimy spędzać czas w kuchni, poznawać nowe smaki, eksperymentować i przyjmować gości. Podczas gotowania potrafimy mieć odmienne zdania ale zawsze staramy się dojść do porozumienia. Zależy nam aby nasza kuchnia była smaczna, pełna miłości a zarazem pikante
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, kapustą, paszteciki, ciasto, przepisy na święta, kapusta kiszona, siekane, barszcz czerwony, barszcz, paszteciki z kapustą, przekąski, paszteciki z kapusta i grzybami, czerwona kapusta, ciasta z masa, ciasto z masa, barszcz wigilijny, wigilijny barszcz czerwony
Inne przepisy z Pan i Pani Smith w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję