Truskawki , truskawki , truskawki – wreszcie je mamy!Teraz będziemy szaleć ;)Ciasto jest niesamowicie delikatne … mięciutkie i rozpływa się w ustach!Każdy jego kęs sprawia , że nasze kubki smakowe szaleją z rozkoszy ( ajj , ale to zabrzmiało :D )Delikatny biszkopt … kremowy budyń … soczyste truskawki zatopione w galaretce – tak ; było pyszne!!!Zobaczcie jak łatwo je zrobić! SKŁADNIKI:( 20×26)BISZKOPT:jajka – 4 sztcukier – 4 łyżkicukier wanilinowy – 1 opprosze... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...http://ostra-na-slodko.pl/