Miękkie ciasteczka dyniowe z imbirem. Nie za słodkie, aromatyczne, wilgotne i w ładnym kolorze. Warto skorzystać z przepisu i wypróbować. Polecam również zerknąć po inspiracje na inne ciasteczka Składniki: 1 szklanka puree z dyni (użyłam Hokkaido) 2 i 3/4 szklanki mąki 1 szklanka cukru pudru 180 g miękkiego masła 1 jajko 1 i 1/2 łyżki suszonego imbiru 2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli Dodatkowo: cukier puder do posypania Przygotowanie: Masło utrzeć z cukrem pudrem. Dodać jajko i zmiksować. Następnie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...