Fasolka szparagowa po bretońsku
Fasolka szparagowa po bretońsku
Przepis na : obiad
Fasolka szparagowa po bretońsku to rewelacyjny przepis na szybki obiadek. Prosta w wykonaniu a zarazem bardzo smaczna. Szczerze polecam, bo naprawdę warto. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Fasolka po bretońsku – składniki: 1,1 kg żółtej fasolki szparagowej 250 g boczku wędzonego parzonego 500 g kiełbasy np. śląskiej 1 ząbek czosnku 2 średnie cebule 700 ml passaty pomidorowej 4 czubate łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżeczka papryki słodkiej 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka majeranku 3 ziarna zi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!
Autor
Olcia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, fasolka szparagowa, boczek, kiełbasa, fasolka po bretonsku, obiad
Inne przepisy z Olcia gotuje!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję