Przepis na : obiad
Szukacie fajnego pomysłu na Wielkanocny stół? Proponuje bardzo smaczną białą kiełbasę po góralsku, która mimo swojej prostoty wykonania smakuje przepysznie a na dodatek ładnie prezentuje się na stole. Serdecznie zapraszam do wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 5 surowych białych kiełbas 3 duże cebule 500 g kiszonej kapusty ( waga po odsączeniu) 3 czubate łyżki kwaśnej śmietany 1 czubata łyżka mąki pszennej 1 łyżeczka majeranku suszonego olej rzepakowy do smażenia sól ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...