Przepis na : śniadanie
Jeśli masz ochotę zrobić wrażenie na bliskich, zaserwuj im jajka po florencku. W tej wersji idealnie nadają się na specjalne okazje lub po prostu celebrowanie weekendu. Chociaż całość składa się z elementów, które trzeba odrębnie przygotować, wbrew pozorom wcale nie jest to skomplikowane danie. Wymaga jedynie nieco wyczucia i wprawy. Koniecznie spróbujcie! var stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10);var script = document.createElement('script');script.setAttribute('type', 'text/javascript');script.setAttribute('src', '//partnerzyapi.... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...