Przepis na : obiad
Udka bez kości smażone z pieczarkami , pyszny obiad Udka bez skóry i kości ,to wyjątkowy rarytas . Mięso to doskonale nadaje się do smażenia , a już rewelacyjnie z pieczarkami . Pyszne danie , które robi się w kilkanaście minut , nie wymaga wielu przygotowań , a jest naprawdę smakowite ) W naszej skromnej domowej kuchni , jest to hit … Hity przemijają , wiem , ale ten jest wart zagrania choćby kilka razy Polecam , zdrowy , domowy posiłek , a do tego smaczny , czego można chcieć więcej ? Tak ! Mercedesa r... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Coraz częściej mówi się o szerokim zastosowaniu czarnego bzu.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...