Pomidorki koktajlowe w zalewie po włosku Dość długo nie pisałam , bo zbyt wiele się działo i nie było czasu " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Teraz trzeba to nadrobić , tym bardziej ,że nagromadziło się sporo zdjęć i nowych przepisów , bo oczywiście gotowania nie odpuściłam " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1e... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...