Pieczarki portobello , faszerowane soczewicą

Pieczarki portobello , faszerowane soczewicą

Pieczarki portobello , faszerowane soczewicą

Przepis na : kolacja

Pieczarki portobello , faszerowane soczewicą Pyszne danie wegetariańskie , a jednocześnie doskonały dodatek do pieczonych mięs dla mięsożerców " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Szybkie w wykonaniu , banalnie proste , niebanalne w smaku . Bardzo lubię takie potrawy , gdyż zawsze mają wzięcie i ciekawie wyglądają , no na pewno lepiej i zdrowiej niż ziemniaczki co dziennie " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1e... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.