Przepis na : kolacja
” Nagoya’s cochin ” szaszłyki drobiowe Nagoya’s cochin , swoją nazwę zawdzięcza rasie kur z mięsa , których robi się tą potrawę , jest to podobno jedna z bardziej cenionych ras w Azji . Cochin w Polsce, znany bardziej jako Kochin , to rasa dużych kur o obfitym upierzeniu , porastającym nawet nogi . Oczywiście nic się nie stanie jeśli zrobicie je z naszych rodzimych kuraków , smak będzie ten sam , no oczywiście w koneserach pewnie teraz krew się wzburzyła Hoduję kury Kochin i właśnie z ... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...