Przepis na : śniadanie
5 / 5 ( 32 votes ) Cukinia w panierce z kefirem, mega chrupka Cukinia gości u nas na stole całe lato. To podstawowe warzywo w moim ogródku, które uprawiam wręcz na skalę towarową. Zawsze mam przynajmniej 15 krzaczków tego cudu Tak dokładnie, ilość ogromna jak przychodzi czas zbiorów, ale uwierz na słowo, że przerabiamy i wcinamy takie jej ilości, że dla kur musze specjalnie odkładać Ten przepis powstał na bazie amerykańskiej panierki do kurczaka i nie ma sobie równych. Cukinia zyskuje mega mocno, chrupiącą skó... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...