Chinkali z ziołowym bulionem i wieprzowiną
Chinkali z ziołowym bulionem i wieprzowiną
Przepis na : obiad
Rate this post Chinkali z ziołowym bulionem i wieprzowiną Chinkali to jeden z tych rodzajów pierożków, wobec których jesteśmy bezbronni Nie da się ich nie zjeść i nie ważne ile kalorii mają, zawsze gładko wchodzą Pyszne chinkali, pochodzą z Gruzji. Nie są trudne do zrobienia i przy odrobinie wprawy uda Ci się ulepić nawet ładny kształt. No moje niekoniecznie powalają urodą ale smak ich był genialny…Mniam i ten płynący rosołek ..pycha. składniki: ciasto: 0,5 kg mąki pszennej bardzo ciepła woda, taka ok... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży
Autor
Moria2
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, ciasto, wieprzowina, wołowina, rosół, ciasto na pierogi
Inne przepisy z Ogrodnik w podróży
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję