Pyszna, gęsta, pożywna zupa z soczewicą, jarmużem i dynią. O tej porze roku smakuje najbardziej. Jej przygotowanie zajmuje zaledwie 20 minut, nie zawiera mięsa, zatem wegetarianie i nawet weganie mogą ją wpisać do swojego menu:) Polecam również inna przepisy na pomidorowe zupy: Zupa pomidorowa z pieczonych pomidorów Zupa pomidorowa z nutą wędzonej papryki Toskańska zupa pomidorowa z serem Pomidorowa zupa z soczewicą Zupa z pieczonych pomidorów z soczewicą Zupa z soczewicą, jarmużem i dynią Składniki: ...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...