Tradycyjny bigos

Tradycyjny bigos

Tradycyjny bigos

Bigos to taka nasza tradycyjna potrawa. Wszyscy go gotujemy i każdy ma na niego swój przepis. W każdym domu smakuje inaczej. Jednak zawsze podstawą tej potrawy jest kapusta.  Niektórzy robią z grzybami, inni z samej kapusty słodkiej, a jeszcze inni z samej kapusty kiszonej.  Ja Wam dzisiaj przedstawię mój  przepis na bigos.  Powiem Wam, że bigos najlepiej gotować po Świętach, kiedy zostają nam resztki różnych mięs i wędlin.  Wszystko możemy dodać do bigosu, a będzie jeszcze smaczniejszy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, bigos, kapusta kiszona, żeberka, przepisy na święta, zupa pomidorowa, marchewka, śliwka, kiełbasa, grzyby, mięso, danie jednogarnkowe, żeberka w kapuście kiszonej, mięso duszone, żeberka na słodko, biała kiełbasa, dania bez mięsa

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.