Schab po cygańsku

Schab po cygańsku

Schab po cygańsku

Dzisiaj mam dla Was kochani schab w troszkę innej odsłonie. Pieczony po cygańsku. Można podawać z ryżem lub ziemniakami. Najlepiej smakuje na gorąco. Warzywa powoduję, że mięso jest soczyste, miękkie i bardzo smaczne. Jeśli nie próbowaliście jeszcze takiego dania, to bardzo polecam i zapraszam po przepis. 0,5 kg schabu wieprzowego bez kości 2 duże marchewki 1 duża pietruszka kawałek selera 1 średni por 1 cebula 4 łyżki musztardy 2 ząbki czosnku 1 szklanka bulionu mięsnego 2 łyżki oleju Schab pokroić w 1 cm kot... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlet, schab, kotlety, mięso, por , marchewka, seler, ryż, ziemniaki, mięsa pieczone, ryż z warzywami, pieczone ziemniaki, soczysty schab pieczony, dania na gorąco, dania bez mięsa, schab duszony z warzywami, bez pieczenia, mięso duszone, dania mięsne, pieczone ziemniaki z czosnkiem, ziemniaki zapiekane

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.