Pulpety z indyka w zielonym sosie

Pulpety z indyka w zielonym sosie

Pulpety z indyka w zielonym sosie

Delikatne pulpety z mięsa indyczego, a wszystko zatopione w zielonym sosie. Sos zrobiony na bazie szpinaku i słodkiej śmietanki. Wspaniałe pyszne mięsko. Podałam je z ziemniakami i surówką z rzodkiewki. Może i Wy skusicie się na taki obiad? Na blogu znajdziecie również przepisy na pulpety w sosie pomidorowym, pulpety w sosie serowym i inne   również bardzo smaczne. Składniki 500 g mięsa mielonego z indyka 1 kajzerka 1 jajko 2 łyżki bułki tartej 300 g mrożonego szpinaku 400 ml śmietany 30% 1 serek topiony ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, pulpety, tarta, mięso, bułki, szpinak, zupa pomidorowa, mielone, pulpety w sosie pomidorowym, sos pomidorowy, mięso mielone, sos serowy, orzechy, indyk, surówka, obiad, ziemniaki, ziemniaki na obiad, sos mięsny, tarta na słodko

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.