Naleśniki z duszonym mięsem
Naleśniki z duszonym mięsem
Jeśli pozostało Wam mięso duszone z poprzedniego dnia można go wykorzystać jako dodatek do naleśników. Ja podałam z sosem barbecue, ale możecie podać z ketchupem, sosem czosnkowym lub innym swoim ulubionym. Najlepiej smakuje podane bezpośrednio po usmażeniu naleśników, kiedy są ciepłe. Mięso można również podać z tortillą lub plackami ziemniaczanymi. Za każdym razem smaczne danie. Mięso 700 g karkówki wieprzowej 2 łyżki masła klarowanego 2 średnie cebule 1 ząbek czosnku sól pieprz 1/2 łyżeczka papryki sł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem
Autor
smak i uczucie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, mięso, naleśnik, sosy, karkówka, ciasto, ogórki, mięso duszone, kapusta pekińska, kapustą, placki, ogórki konserwowe, ciasto naleśnikowe, sos czosnkowy, placki ziemniaczane, tortilla, gofry, czerwona kapusta, karkówka w cebuli, ciasto na naleśniki, dania bez mięsa
Inne przepisy z O kuchni z uczuciem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję