Mortadela z botwiną i serem feta
Mortadela z botwiną i serem feta
Mortadela to rodzaj kiełbasy. Przygotowałam dzisiaj z niej kotlety w płatkach kukurydzianych z nadzieniem z botwiny i serkiem feta. Składniki: 600 g kiełbasy mortadeli 1 pęczek botwiny 100 g sera feta 1 ząbek czosnku 1 łyżka masła klarowanego 1 szklanka płatków kukurydzianych 1 jajko pieprz sól Wykonanie Kiełbasę pokroić w 1 cm plasterki. W każdym zrobić kieszonkę,( plasterek naciąć przez środek ale nie nacinać do samego końca) . Na patelni rozgrzać masło i przez około 30 sekund podsmażyć na nim posiekany czosnek, a ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem
Autor
smak i uczucie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, ser feta, ser, kiełbasa, kotlet, kotlety, jajko, czosnek, jajka z farszem
Inne przepisy z O kuchni z uczuciem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję