Nawet gołąbki mogą być daniem podanym na elegancką kolację czy obiad. Dziś gołąbki z borowikami, wołowiną i kaszą gryczaną, zapiekane w sosie grzybowym. Porcja ok 10 gołąbków Składniki: młoda kapusta 500 g mięsa wołowego 150 g kaszy gryczanej 1 duża cebula czerwona 1 jajko 20 g suszonych borowików 1 łyżka masła majeranek sól i pieprz sos 50 g suszonych borowików 250 ml bulionu grzybowego 250 ml śmietany 30% Przygotowanie: są 2 sposoby na przygotowanie kapusty: 1: wycinamy głąb ze... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...