Faszerowane jajka bardzo często pojawiają się ba naszych Wielkanocnych stołach, tym razem jajka faszerowane guacamole z orzechami, PYSZKA Składniki: 5 jajek dojrzałe awokado łyżka soku z limonki 3 orzechy włoskie trochę papryczki chili czerwonej 0,5 czerwonej cebuli 12 listków kolendry Przygotowanie: Jajka ugotuj na twardo, ostudź w zimnej wodzie Obierz i przekrój na pół Wyciągnij żółtka do miseczki, ugotowane białka ułóż na talerzu Awokado ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.