Pasta z białej i czerwonej fasoli. Wegańska:)

Pasta z białej i czerwonej fasoli. Wegańska:)

Pasta z białej i czerwonej fasoli. Wegańska:)

Pasta z białej i czerwonej fasoli Składniki: biała fasola czerwona fasola czosnek natka pietruszki świeża kolendra nasiona Chia olej lniany olej z dyni oliwa z oliwek sól majeranek Fasolę moczyłam całą noc. Następnie ugotowałam do miękkości w lekko osolonej wodzie. Do ugotowanej fasoli dodałam pozostałe składniki i wszystko zblendowałam na gładką masę.  Pasta smakuje wyśmienicie:) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, fasola czerwona, czerwona fasola, pasty, pasta, dynia

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.