Muffinki bezglutenowe, bez laktozy i bez jajek

Muffinki bezglutenowe, bez laktozy i bez jajek

Muffinki bezglutenowe, bez laktozy i bez jajek

Muffinki Składniki: 1 szklanka mąki ryżowej pół szklanki mąki jaglanej pół szklanki mąki gryczanej pół szklanki mąki kokosowej 150 ml oleju kokosowego 1 szklanka mleka ryżowego 2 łyżeczki proszku do pieczenia BIO syrop z agawy, ksylitol kakao dżem wiśniowy Mąki wsypałam do miski, dodałam proszek do pieczenia, olej kokosowy, ksylitol i agawę. Wszystkie składniki wymieszałam na gładko za pomocą miksera. Jeśli ciasto jest zbyt rzadkie, należy dodać mąki. Jeśli natomiast jest zbyt gęste, należy dodać mleka. Do części ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, kokosowe, muffiny, ciasto wiśniowe, jajko, mleko w proszku, ciasto kokosowe, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z bezami

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.