Indyk w sosie kokosowym Składniki: 250 g indyka 350 g zielonej fasolki szparagowej 1 duża, czerwona cebula mały kawałek imbiru 200 ml mleka kokosowego sól pieprz oliwa Indyka pokroiłam w kostkę, a cebulkę w plasterki. Fasolkę umyłam i odcięłam końcówki. Imbir obrałam i pokroiłam na drobniutkie kawałki. Na rozgrzanej patelni z dodatkiem oliwy podsmażyłam indyka i cebulkę. Dodałam fasolkę, sól, pieprz i ok 20 ml wody. Wszystkie składniki dusiłam pod przykryciem ok 1 h i 20 min. Dodałam mleko kokosowe i dusiłam ... czytaj dalej...
Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.