UDKA KACZKI W SOSIE PIECZARKOWYM

UDKA KACZKI W SOSIE PIECZARKOWYM

UDKA KACZKI W SOSIE PIECZARKOWYM

    Duszone udka z kaczki właściwie robią się same,wystarczy wcześniej przyprawić mięso i pokroić pieczarki. Obiad wychodzi bardzo smaczny,musicie spróbować. Składniki:   2 udka z kaczki 30 dag pieczarek 1 cebula 2 ząbki czosnku sól,pieprz,tymianek i oregano Kacze udka umyć,osuszyć,posypać solą,pieprzem oraz tymiankiem i oregano. Odstawić do lodówki na parę godzin. Patelnię bądź rondelek rozgrzać i obsmażyć mięso z każdej strony na złoty kolor. Cebulę obrać i pokroić w kostkę.Obsmażone u... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.