SCHAB POD PIERZYNKĄ Z MAJONEZU I SERA ŻÓŁTEGO

SCHAB POD PIERZYNKĄ Z MAJONEZU I SERA ŻÓŁTEGO

SCHAB POD PIERZYNKĄ Z MAJONEZU I SERA ŻÓŁTEGO

Przepis na : obiad

  Znudził się Wam tradycyjny kotlet schabowy? Może poszukujecie czegoś innego? Ten przepis jest właśnie dla Was. Składniki:   schab b/k w plastrach 4 sztuki 2 duże cebule majonez ser żółty sól,pieprz  Kotlety schabowe myjemy,nie rozbijamy,przyprawiamy solą i pieprzem.Dno naczynia żaroodpornego wykładamy pokrojoną w talarki cebulę,na nią kładziemy przyprawiony schab i smarujemy majonezem całą powierzchnię mięsa.Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stC,zapiekamy,aż majonez się zarumieni ok 40 min.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.