ROLADKI SCHABOWE NADZIEWANE KAPUSTĄ KISZONĄ

ROLADKI SCHABOWE NADZIEWANE KAPUSTĄ KISZONĄ

ROLADKI SCHABOWE NADZIEWANE KAPUSTĄ KISZONĄ

Przepis na : obiad

    Roladki schabowe nadziewane kapustą kiszoną to bardzo smaczne i proste danie na obiad.Podałam je z ogóreczkiem kiszonym i duszoną marchewką.Same pyszności,naprawdę polecam spróbować. Składniki na 6 szt: 6 kotletów schabowych 30-35 dag kiszonej kapusty 1 cebula 1 marchewka 2 jajka bułka tarta sól,pieprz Kotlety rozbić  i doprawić solą,pieprzem. Kapustę ugotować,odlać wodę i drobno pokroić.Cebulę obrać,pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu,dodać marchewkę startą na tarce o grubych oczkach.Chw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.