20 minut i kultowa pasta Alfredo gotowa. Łatwa i zdrowa, bo zamiast ciężkiego śmietanowego sosu użyliśmy kremu z kalafiora. Czas przygotowania : 10 minut Czas zapiekania : 10 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 To podobno był widok godny najlepszego przestawienia teatralnego: do stolika podchodził sam szef kuchni, kładł przed gośćmi półmisek pełny złocistego tagliatele i „z półprzymkniętymi powiekami, zamaszyście machając złotym widelcem jak dyrygent przed orkiestrą, z groźnie wysuniętymi ku p... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.