Kwaskowość marynowanych składników przełamuje słodycz pieczonej papryki. Całość wieńczy dymny, wędzony twaróg i orzechowy smak słonecznika i rukoli. Prosta, bogata w smaki, sałatka z kaszy jaglanej, świetnie sprawdzi się w roli lekkiego lanczu. Czas przygotowania: 30 minut plus 2 godziny na moczenie kaszy Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Karol Okrasa jest naszym ulubionym polskim kucharzem. To gość o dużym talencie kulinarnym i telewizyjnym: bezpretensjonalny, natuturalny, świetnie gotuje i ma super pom... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.