Tarta z borówkami na spodzie z orzechów

Tarta z borówkami na spodzie z orzechów

Tarta z borówkami na spodzie z orzechów

Tarta z borówkami – bez pieczenia, bez grama cukru i tłuszczu. Za to z migdałami i orzechami na spodzie I kokosowo-limonkowym aromatem. Smakuje jak delikatne lody na chrupkim spodzie. Pycha! Ze wszystkich serników robionych na zimno i ciast bez pieczenia, to jest najzdrowsze i najlepsze. Spód nie jest zrobiony z pokruszonych, pełnych cukru herbatników, na dodatek sklejonych masłem. Tu w roli „ciasta” występują drobno zmielone migdały, a spoiwem jest miód. Zamiast sernika jest ubite mleko kokosowe. Możec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bez pieczenia, ciasto, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, sernik, deser, desery, herbatniki, granola, ciasto na zimno, sernik na zimno, serniki na zimno, sernik bez pieczenia, ciasto kokosowe, sernik pieczony, ciasto na herbatnikach, sernik bez cukru, najlepszy sernik, tarta na słodko, ciasta z masa, ciasto z orzechami, ciasto owocowe, ciasto pianka, sernik bez pieczenia z twarogu, masło orzechowe

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.