Stir fry z mielonego mięsa

Stir fry z mielonego mięsa

Stir fry z mielonego mięsa

Niecodzienny stir fry, bo z mięsa mielonego. Bardzo pożywny, zdrowy i szybki do przygotowania. 15 minut i gotowe. Czas : 15 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 duże Kanoniczne danie kuchni azjatyckiej – stir fry, czyli coś na szybko, często z niczego. Tak jest z tym przepisem. W sobotę nie daliśmy rady, z różnych przyczyn ogarnąć zakupów, i poniedziałek przywitał nas tym co było w lodówce. Nie było tego za dużo: trochę mielonego, które zostało z niedzielnych burgerów i warzywa. To wystarczyło, żeby robi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brukselka, sosy, mięso mielone, makaron, indyk, makaron po chińsku

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.