Poniedziałek: Pęczotto z groszkiem, fasolką i boczniakami

Poniedziałek: Pęczotto z groszkiem, fasolką i boczniakami

Poniedziałek: Pęczotto z groszkiem, fasolką i boczniakami

Pęczotto z groszkiem, fasolką i boczniakami. Sycący pęczak z zielonymi warzywami, dobrze wypieczonym kurczakiem i smażonymi, aromatycznymi boczniakami. Prostota i smak w jednym. Polecamy! Czas: 1 godzina Poziom trudności: łatwe Liczba porcji: 2 Robienie pęczotto weszło nam w krew. Pęczak jest i zdrowszy i smaczniejszy od ryżu, a równie łatwo poddaje się obróbce powolnego duszenia w winie i bulionie i wchłania różne smaki. Dzięki tym właściwościom stanowi doskonale tło dla pozostałych składników tego pęczott... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, grzyby, kurczak, kasza, udka , krewetki, tarta, sałatki, sałatka, udka z kurczaka, kurczak pieczony, pizza , spaghetti, pieczarki, schab, zupa, grill, ciasto na pizze, pizza przepis, ryż, mięso, chorizo, kurczak z warzywami, sałatka z kurczakiem, salatki do grilla, dania z kurczakiem, mięsa pieczone, kurczak z pieczarkami, ryż z warzywami i kurczakiem, ryż z warzywami

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.