Pieczone udka z ryżem i warzywami

Pieczone udka z ryżem i warzywami

Pieczone udka z ryżem i warzywami

Pieczone udka z ryżem to prosta, bardzo smaczna zapiekanka. Nie wymaga wiele zachodu, ponieważ wystarczy obsmażyć składniki i wstawić do piekarnika. Czas : 60 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 4 Pieczone udka z ryżem są jedną z wielu wariacji na przygotowanie szybkiego i smacznego obiadu bez specjalnego wysiłku. Na naszym blogu znajdziesz co najmniej kilka podobnych przepisów. Bierzesz udka z kurczaka, obsmażasz na złoto, dodajesz ryż, albo kaszę – pęczak, kasze gryczaną, orkiszową – zalewasz bulionem l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, udka , pieczone udka, kurczak, chorizo, zapiekanka, zapiekanki, obiad, bez pieczenia, udka z kurczaka, kasza gryczana, kurczak z ryżem, ryż smażony, zapiekanka z kurczakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.