Przepis na : sałatka
W tym tygodniu mamy dla Was pięć zdrowych, ale sycących sałatek. Wszystkie są zamknięte w słoikach. Pokażemy Wam jak spakować sałatki do słoików, żeby wyglądały pięknie nawet następnego dnia, były świeże i smaczne. Na końcu wpisu znajdziecie listę zakupów i koszt wszystkich składników. Słoik – ekologiczny pojemnik na lunch Słowo „słoik” ma w Polsce różne konotacje, szczególnie w Warszawie, gdzie „słoików” jest najwięcej, bo stolyca ściąga najwięcej ludzi z prowincji. W Niedzielnym Kucharzu nie mamy z... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.