Menu na tydzień: Sycące sałatki na początek wiosny

Menu na tydzień: Sycące sałatki na początek wiosny

Menu na tydzień: Sycące sałatki na początek wiosny

Panzanella ze stekiem, makaronowa sałatka caprese, tajski makaron z dresingiem z masła orzechowego, miks soczewicowo-ryżowy z krewetkami, tortille z pieczonym batatem i awokado – na koniec zimy mamy dla Was pięć prostych, zdrowych sałatek (jedna zawinięta), które można zamrozić. Pozbądź się oponki zimowej Wiosna u nas za oknem, w sercu i w kuchni. Ukuliśmy nawet hasło, że czas pozbyć się zimowych oponek, nie tylko w samochodzie. Chociaż do kalendarzowej wiosny jeszcze dwa tygodnie, przechodzimy na tryb letni. W zwi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, makarony, sałatka, sałatki, tortilla, ryż, krewetki, kurczak, awokado, mięso, indyk, sosy, polędwiczki, polędwiczka, świderki, pieczywo, chorizo, salatka makaronowa, stek wołowy, przekąski, obiad, owoce morza, brokuł, pasta, szpinak, pierś, ziemniaki, przekąska, sałata, imbir

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.