Tortilla ze szparagami, makaron primavera, three cup chicken, gyros z pitami domowej roboty i gnocchi ze słodkich ziemniaków – tak wygląda menu na ten tydzień, niezwykle różnorodne jeśli chodzi o smak. Pięć obiadów dla dwóch osób (choć jedzenia spokojnie wystarczy dla trzech) kosztowało nas na około 140 zł. Szparagi na 3 sposoby W tym tygodniu zapraszamy Was w podróż dookoła kulinarnego świata: od Tajwanu przez Grecję, Włochy, Hiszpanię po Stany Zjednoczone. Początkowo planowaliśmy zrobić tematyczne menu o... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.