Spaghetti cacio e pepe, cottage pie z pure batatowo-ziemniaczanym, gniocchi z ćwikły z pesto, chili con carne i krewetkowe stew z pure – taki jest zestaw dań na ten ostatkowy tydzień roku. Niedzielny Kucharz wraca do gotowania i planowania pod dwóch tygodniach przerwy spowodowanej chorobą i pobytem Miłosza w szpitalu. Dwa tygodnie wycięte z życiorysu, stres, nieprzespane noce, ale też mnóstwo życzliwości i wsparcia od ludzi, w tym również od Was, Czytelników naszego bloga. Prawie zawsze, kiedy komuś mówimy, że ... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.