Jeśli zjedliście już kilka kilogramów bobu z masłem i koperkiem i wciąż (tak jak my) nie macie dość – to mamy dla Was ciekawy przepis. Bób z krewetkami to absolutnie niecodzienne połączenie, ale smakuje genialnie. Czas: 10 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Trudno powiedzieć dlaczego jest kolor groszkowy, a nie ma koloru bobowego. A przecież niewiele rzeczy równie cieszy oko jak połyskliwe ziarenko, wyłuskanie z matowej zielonakowo-pistacjowej skórki, soczyście zielone, rozpadające się na i... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.